Skip to content

Utkast och synkkö ​

Utkast är ordrar du har sparat för att fortsätta senare. Ej synkat (synkkön) visar ändringar som ännu inte nått servern. Läs även Offline och synk.

Utkast ​

Spara ett utkast ​

Tryck Spara utkast på sidan Plockning klar, eller Spara i utkast och lämna när appen frågar vid utgång från plocksidan. Det kräver anslutning.

Förväntat: Ordern försvinner från orderlistan och ligger under Utkast.

Fortsätta på ett utkast ​

  1. Tryck Utkast på startsidan.
  2. Tryck på ordern.

Listan över utkast

Förväntat: Ordern öppnas med märkningen Utkast. Du kan lägga till orderdata, registrera fler pallar och skriva ut etiketterna. Skrivs de ut tas ordern ut ur utkasten av sig själv.

Radera ett utkast ​

Tryck Radera i listan och markera de utkast som ska bort. Utkasten döljs.

Ej synkat ​

Tryck på kortet Ej synkat på startsidan. Överst visas anslutningen:

  • Ansluten – ändringarna skickas automatiskt.
  • Offline – ändringarna skickas när anslutningen är tillbaka.

Därunder visas Senast synkat och en lista per order med ändringar som väntar. Är kön tom står det Inget väntar på synk. Tryck Synka nu för att skicka direkt.

Synkkön när inget väntar

Ändringar som inte kom med ​

En ändring som servern inte kunde ta emot hamnar under Kunde inte synkas med tid och orsak:

OrsakBetydelseGör så här
Ordern har redan levererats och kan inte ändras längre. Ändringen kom inte med.Någon har slutfört ordern under tiden.Gör ändringen på nytt om den behövs, annars Ta bort.
Ordernumret finns redan. Ordern skapades inte.Numret användes av en annan order.Skapa ordern med ett annat nummer.
Ordern finns inte på servern, så ändringen kom inte med.Ordern har raderats.Tryck Ta bort.

Tryck Ta bort när du har läst felet. Ändringen försöks inte skickas igen av sig själv.